Blog

Hírek, cikkek érdekességek a sport és az egészséges élet világából…

5 érv a vízivás mellett

5 érv a vízivás mellett – így lehetsz egészséges és fitt!

A nyári hőségben valószínűleg senkit sem kell emlékeztetni a folyadék pótlására – arra azonban már gyakrabban, hogy az üdítők, szénsavas italok, cukrozott gyümölcslevek a kellő mennyiségű vízivást nem tudják helyettesíteni. A dehidratáció felelős lehet több megbetegedésért is. 5 pontban összeszedtük, miért leszel egészségesebb és hogyan járul hozzá súlyod csökkenéséhez a vízivás.

Tovább olvasom…

5+1 Fitnesz applikáció a mobilodra

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb fitnesz alkalmazásokat, amelyek remek kiegészítői egyéni, otthoni vagy szabadban végzett edzéseidnek, és a legjobb, hogy így bárhová magaddal viheted edzésterveidet, eredményeidet.

53d2dc43df631_-_cosmo-blog-nike-training-club-app-best-personal-trainer-4o8s5g-lgn

Tovább olvasom…

Egészségközpont

A Soter Egészségfejlesztési Nonprofit Kft fő célja a testi-lelki egészség megőrzése, az egészségtudatosság fejlesztése mind szervezeti, mind egyéni szinten. Tevékenysége fókuszában az egészség, mint legfőbb érték áll, s mint ilyen, minden korosztály számára kiemelt fontossággal bír.

Tovább olvasom…

Induló tanfolyamok

okj_tanfolyamok_2016Otthonosan mozogsz a fitnesztermekben és sportlétesítményekben? Már régóta motoszkál a fejedben, hogy kedvenc hobbid akár a munkád is lehetne? Kezd a 2016-os éved álmod megvalósításával! Tanulj igényes környezetben, munkaidőhöz alkalmazkodó, hétköznapi tanfolyamon, kedvező áron!

Tovább olvasom…

Mozgásra fel!

Veszélyes ülőmunka? Mozgásra fel!

A folyamatos ülőmunka, főleg ha helytelen testtartással és mozgáshiánnyal is párosul, a mozgásszervi panaszok mellett belgyógyászati problémákat is okoz, rossz hatással van a mentális állapotra, és növeli a daganatok kialakulásának esélyét. A kockázatok mellett összegyűjtöttük a megelőzés hatékony módjait is!

Tovább olvasom…