Fitness­ Wellness asszisztens

OKJ 51 813 04

Nyilvántartásba vételi száma: E­000201/2014/A059

Ha szívesen dolgoznál kapcsolattartói, szervezői munkakörökben fitnessteremben, wellness­központban vagy szállodában, és nem csupán hétköznapjaidban, hanem a munkád során is népszerűsítenéd a sportot és az egészséges életmódot, akkor Fitness Wellness asszisztens képzésünket neked ajánljuk!

Fitness­ Wellness asszisztens

A tanfolyam elvégzésével a fitness­ wellness asszisztens elsősorban sportlétesítmények, szállodák fitness és wellness részlegében lát el recepciós ­ügyfélszolgálati, kapcsolattartási, problémakezelési és pénzforgalmi­ feladatokat.

Fitness­ Wellness asszisztens

A Fitness-Wellness asszisztens tanfolyamon megismered a fitness és wellness létesítmények üzemeltetési szabályait, a forgalmazott termékek sajátosságait és azok szakszerű értékesítésének módszereit. Képes leszel az asszisztensi munkakör interakciós helyzeteinek hatékony megoldására. A végzettségeddel sportlétesítmények, szállodák fitness és wellness részlegében elsősorban ügyfélszolgálati, kapcsolattartási, problémakezelési és pénzforgalmi feladatokat láthatsz el.

A tanfolyam során megismerkedhetsz a wellness turizmus sajátosságaival, a hazai wellness szállodákra vonatkozó minősítési követelményekkel, a szaunák típusaival és hatásaival, masszázs-típusokkal, balneo- és hidroterápiás szolgáltatásokkal, valamint más egészségfejlesztő módszerekkel. Megtanulod az asszisztensi munkakör legfontosabb elemeit, úgy mint: termékek értékesítése, a vendégek kiszolgálása; a létesítményben dolgozó szakemberek és munkaköreinek megismerése; számítástechnikai és irodatechnikai eszközök alkalmazása; pénzkezelési feladatok ellátása; vendégek tájékoztatása, információnyújtás; adminisztratív feladatok ellátása.

Fitness-Wellness Asszisztens tanfolyam moduljai

  • 10337-16 Ügyfélszolgálat a fitness-wellness létesítményekben

 

Tanfolyam díja és részletei

Tanfolyami díj: 176.000 Ft
Részletfizetés/hó: 4 x 44.000 Ft
Vizsgadíj: 45.000 Ft

Indulás

2018.09.17.

Indulás

2018.09.22.

Oktatási napok

hétfő-szerda

Oktatási napok

Kéthetente szo. - va.

Oktatási időpontok

17:00 - 20:45

Oktatási időpontok

8:30 - 16:00

Kontakt óraszám

200

Kontakt óraszám

200

Időtartam

5 hónap

Időtartam

5 hónap

 

Betölthető munkakörök

Recepciós FEOR száma 4222

  • Fitness asszisztens
  • Wellness asszisztens