Fittnek lenni, fitté tenni

fitt_egeszsegA fitness iparág a 21. század gazdaságának egyik legdinamikusabban növekvő területe. Szükség is van a korszerű szemléletre, hiszen a mozgás népszerűsége mellett a népességet érintő megbetegedések is növekvő tendenciát mutatnak.

Tudod mitől olyan keresettek a sportszakemberek?

A leggyakoribb népegészségügyi megbetegedések kialakulása (szív-, és érrendszeri megbetegedés, elhízás, 2-es típusú diabetes, magas vérnyomás) szorosan összefügg az életmóddal - ma már tudjuk (WHO), hogy az életmód 43%-ban befolyásolja egészségünket!

Az életmódváltásnak, mint prevenciós eszköznek fontos része a mozgás/sport. Akár életeket is menthet egy szakképzett, lelkiismeretes sportszakember! Ezt egyre többen ismerik fel a világon és Magyarországon is egyaránt, és teszik le voksukat a mozgás mellett.

Az egészség mellett a sportnak esztétikai oldala is van. Nem véletlenül halljuk, hogy "Fit is the new skinny" - azaz már nem a soványság, hanem az izmos, kidolgozott, fitt test a trendi!

A fitness a jelen és a jövő egyik legkeresettebb iparágává nőtte ki magát!

sportoktato_aerobic_testepites_okj_tanfolyam

Lehet, hogy Neked is ez az utad?

Ha igazak rád az alábbiak:

  • lételemed a sport és a mozgás
  • az egészséges életmód híve vagy, és ezt a szemléletet másoknak is átadnád
  • el tudod képzelni, hogy munkaidődet is fitneszteremben vagy wellness központban töltsd
  • szívesen segítenél másoknak életmódváltásukban
  • érdekelnek a sportban rejlő üzleti lehetőségek
  • keresett, piacképes szakmát szeretnél

akkor érdemes belevágnod!

2016. szeptember induló képzéseink

SPORTSZERVEZŐ-, MENEDZSER

Sportszervező-, menedzser képzésünket azok számára ajánljuk, akiket komolyabban érdekelnek a sporttal kapcsolatos szervezési és vezetési feladatokat, és akik szívesen menedzselnének profi sportolókat vagy vállalkozásokat.

CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR

Csoportos fitness instruktor képzésünket azok számára ajánljuk, akik szeretnének csoportos koreografált zenés (aerobic) órákat tartani. Képzésünkön az aerobic szinte minden típusával megismerkedhetsz. 

FITNESS INSTRUKTOR

Fitness instruktor képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közelebb állnak az egyéni edzések.A Fitness instruktor egyéni edzésprogramokat dolgoz ki, elsődleges feladata a fitness termi kondicionálás.