Okj tanfolyamok

A sport, a fitness vagy az egészséges életmód a mindened? Szeretnéd, hogy a hobbid a hivatásoddá váljon? Ne csak álmodozz róla, tedd meg az első lépést céljaid eléréséhez!

Sportmenedzseri, edzői és fitness OKJ tanfolyamok

Neked ajánljuk sporttal kapcsolatos képzéseinket, ha a sport és a mozgás a mindened, az egészséges életmód híve vagy, és ezt a szemléletet másoknak is átadnád, el tudod képzelni, hogy munkaidődet is fitneszteremben vagy wellness központban töltsd, szívesen segítenél másoknak életmódváltásukban, érdekelnek a sportban rejlő üzleti lehetőségek, és keresett, piacképes szakmát szeretnél!

Válaszd sporttal kapcsolatos OKJ­-s tanfolyamaink (Sportmenedzseri, edzői és fitness OKJ tanfolyamok) egyikét, és szerezz akár fél év alatt államilag és nemzetközileg is elismert, piacképes szakmát! A Soter-­Line tanfolyamain igényes környezetben, kiváló, gyakorlott oktatók kezei közt, az intézmény saját, jól felszerelt tantermeiben és fitnesztermében sajátíthatod el a szakmákhoz szükséges ismereteket. 

Fitness instruktor

Fitness insrtuktor képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közelebb állnak az egyéni edzések.  A Fitness instruktor egyéni edzésprogramokat dolgoz ki, figyelembe véve a hozzá fordulók speciális igényeit. Elsődleges feladata a fitness termi kondicionálás, kis súlyzókkal és különböző fitness eszközökkel dolgozik.

Csoportos fitness instruktor

Csoportos fitness instruktor képzésünket azok számára ajánljuk, akik szeretnének csoportos kondicionáló és aerobic órákat tartani. Képzésünkön az aerobic szinte minden típusával megismerkedhet.Az óratípusokon kívül megtanítjuk, hogyan motiválja a csoporton belüli tagokat és hogyan tegye kellemessé a kezdők számára is az órát.

Sportszervező, -menedzser

Sportszervező, menedzser képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közel áll a sport, szeretnének sportlétesítményekben menedzserként dolgozni, sporteseményeket szervezni, egyesületeket vagy csapatokat vezetni. Azok számára is hasznos a képzés, akik Fitness termet szeretnének üzemeltetni, vagy bármilyen sportfoglakozással összefüggő vállalkozást vezetni.

Fitness instruktor tanfolyam indulása

2020. szeptember 05.

Kéthetente szombat-vasárnap

Csoportos fitness instruktor tanfolyam indulása

2020. október 03.

Kéthetente szombat-vasárnap

Sportszervező, -menedzser tanfolyam indulása

2020. szeptember 02.

hétfő, szerda

2020. április 27.

hétfő, szerda

2020. szeptember 19.

Kéthetente szombat-vasárnap

Tánc instruktor

A Tánc instruktort azok számára ajánljuk, akiknek már van táncos múltja. A Tánc instruktor egy ráépülő képzés, ezért a jelentkezés feltétele egy már meglévő instruktori vagy edzői szakképzettség megléte. Akinek nincs, javasoljuk a Csoportos fitness instruktor elvégzését, ez alapozza meg legjobban a Tánc instruktori képzést.

Személyi edző

A Személyi edző képzésünket azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek valamilyen instruktori, vagy edzői szakképesítéssel. A Személyi edző képzés egy ráépülő képzés, melyen átfogó ismereteket szerez az egyénre szóló edzésprogramok kialakításáról, a táplálkozásról és a testsúlyszabályozásról.

Tánc instruktor tanfolyam indulása

2020. szeptember 19.

Kéthetente szombat-vasárnap

Személyi edző tanfolyam indulása

2019. október 02.

hétfő, szerda