Okj tanfolyamok

A sport, a fitness vagy az egészséges életmód a mindened? Szeretnéd, hogy a hobbid a hivatásoddá váljon? Ne csak álmodozz róla, tedd meg az első lépést céljaid eléréséhez!

Sportmenedzseri, edzői és fitness OKJ tanfolyamok

Neked ajánljuk sporttal kapcsolatos képzéseinket, ha a sport és a mozgás a mindened, az egészséges életmód híve vagy, és ezt a szemléletet másoknak is átadnád, el tudod képzelni, hogy munkaidődet is fitneszteremben vagy wellness központban töltsd, szívesen segítenél másoknak életmódváltásukban, érdekelnek a sportban rejlő üzleti lehetőségek, és keresett, piacképes szakmát szeretnél!

Válaszd sporttal kapcsolatos OKJ­-s tanfolyamaink (Sportmenedzseri, edzői és fitness OKJ tanfolyamok) egyikét, és szerezz akár fél év alatt államilag és nemzetközileg is elismert, piacképes szakmát! A Soter-­Line tanfolyamain igényes környezetben, kiváló, gyakorlott oktatók kezei közt, az intézmény saját, jól felszerelt tantermeiben és fitnesztermében sajátíthatod el a szakmákhoz szükséges ismereteket. 

Fitness instruktor

Fitness insrtuktor képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közelebb állnak az egyéni edzések.  A Fitness instruktor egyéni edzésprogramokat dolgoz ki, figyelembe véve a hozzá fordulók speciális igényeit. Elsődleges feladata a fitness termi kondicionálás, kis súlyzókkal és különböző fitness eszközökkel dolgozik.

Sportszervező, -menedzser

Sportszervező, menedzser képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közel áll a sport, szeretnének sportlétesítményekben menedzserként dolgozni, sporteseményeket szervezni, egyesületeket vagy csapatokat vezetni. Azok számára is hasznos a képzés, akik Fitness termet szeretnének üzemeltetni, vagy bármilyen sportfoglakozással összefüggő vállalkozást vezetni.

Tánc instruktor

A Tánc instruktort azok számára ajánljuk, akiknek már van táncos múltja. A Tánc instruktor egy ráépülő képzés, ezért a jelentkezés feltétele egy már meglévő instruktori vagy edzői szakképzettség megléte. Akinek nincs, javasoljuk a Csoportos fitness instruktor elvégzését, ez alapozza meg legjobban a Tánc instruktori képzést.

Fitness instruktor tanfolyam indulása

2020. október 08.

kedd, csütörtök

2020. november 23.

hétfő, szerda

2020. szeptember 05.

Kéthetente szombat-vasárnap

Sportszervező, -menedzser tanfolyam indulása

2020. október 17.

Kéthetente szombat-vasárnap

Tánc instruktor tanfolyam indulása

2020. szeptember 19.

Kéthetente szombat-vasárnap

2020. november 16.

hétfő, szerda, péntek

2020. november 07.

Kéthetente szombat-vasárnap

Személyi edző

A Személyi edző képzésünket azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek valamilyen instruktori, vagy edzői szakképesítéssel. A Személyi edző képzés egy ráépülő képzés, melyen átfogó ismereteket szerez az egyénre szóló edzésprogramok kialakításáról, a táplálkozásról és a testsúlyszabályozásról.

Személyi edző tanfolyam indulása

2019. október 02.

hétfő, szerda