Szakmai képzések

A sport és az egészséges életmód a mindened? Szeretnéd, hogy a hobbid a hivatásoddá váljon? Ne csak álmodozz róla, tedd meg az első lépést céljaid eléréséhez!

Fitness instruktor és sportszervező munkatárs szakmai képzések

Neked ajánljuk sporttal kapcsolatos képzéseinket, ha a sport és a mozgás a mindened, az egészséges életmód híve vagy, és ezt a szemléletet másoknak is átadnád, el tudod képzelni, hogy munkaidődet is fitneszteremben vagy wellness központban töltsd, szívesen segítenél másoknak életmódváltásukban, érdekelnek a sportban rejlő üzleti lehetőségek, és keresett, piacképes tudást szeretnél!

Válaszd sporttal kapcsolatos tanfolyamaink egyikét, és szerezz akár fél év alatt piacképes ismereteket! A Soter-­Line tanfolyamain igényes környezetben, kiváló, gyakorlott oktatók kezei közt, az intézmény saját, jól felszerelt tantermeiben és fitnesztermében sajátíthatod el a szakmákhoz szükséges ismereteket.

Fitness instruktor képzés

Fitness insrtuktor képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közelebb állnak az egyéni edzések.  A Fitness instruktor egyéni edzésprogramokat dolgoz ki, figyelembe véve a hozzá fordulók speciális igényeit. Elsődleges feladata a fitness termi kondicionálás, kis súlyzókkal és különböző fitness eszközökkel dolgozik.

Sportszervező munkatárs képzés

Sportszervező munkatárs képzésünket azok számára ajánljuk, akikhez közel áll a sport, szeretnének sportlétesítményekben menedzserként dolgozni, sporteseményeket szervezni, egyesületeket vagy csapatokat vezetni. Azok számára is hasznos a képzés, akik Fitness termet szeretnének üzemeltetni, vagy bármilyen sportfoglakozással összefüggő vállalkozást vezetni.

Fitness instruktor tanfolyam indulása

2022. szeptember 16.

péntek

2022. szeptember 20.

kedd, csütörtök

2022. október 15.

Kéthetente szombat-vasárnap

Sportszervező munkatárs tanfolyam indulása

2022. október 11.

kedd, csütörtök

2022. szeptember 10.

szombat